lørdag 11. mai 2013

mormorstrikk #1

Denne nydelige har vi fått...
Dress og lue i Drops Baby Alpaca Silk. Så mykt at det kan brukes uten strømpebukse og lange armer under. Ikke til en aktiv ett-åring akkurat, men til en helt ny i vogn eller bilsete når det ikke er tropisk temperatur... Etter at jeg oppdaget Ravelry, alle herlige blogger, Pinterest og ikke minst nydelige bøker og hefter som dette og disse er det ikke lenger garnprodusentenes egne hefter jeg nødvendigvis finner mest snacks i. Men BabyDrops21 har mange modeller jeg liker godt!
SÅ fint...
...og med vokseplass i beina. For en fantastisk gave!8 kommentarer:

 1. Nydelig gave! Ingenting varmer så godt som hjemmestrikk, både i hjertet og på kroppen! Kjekt at du ville bli med på giborten min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det er rørende gaver å få :) Såklart jeg vil bli med i gibort på den supre bloggen din! Gratulerer igjen med de 100 000!

   Slett
 2. Kjempefin! Nydelige, delikate farger. Så heldig baby!

  SvarSlett
 3. Nydelig gave ) veldig kjekt å få strikk. Helt enig med at det er så mange fine mønstre at det er vanskelig å velge ofte...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja -og ekstra fint å få når giveren syns det er så gøy å lage :)

   Slett
 4. Så skjønt:-) Mormorstrikk er gull!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det syns jeg og - og i tillegg har jeg en svigermor som er en superstrikker, så vi skal nok klare å holde varmen i nurket utover høsten :) PS: superfin vimpelgenser du har laget!!!

   Slett