onsdag 30. januar 2013

storm (ute), stille (inne)

I kveld flyr (heldigvis) ingen helikoptre hjem med menn fra Nordsjøen, og jeg har en ekstra kveld alene hjemme. Finest med menn som kommer hjem som planlagt, men også ganske fint få å sitte inne og høre på vinden som buldrer og vegger som knaker og ha et vårprosjekt på pinnene.

Fargene er helt utenom mitt sedvanlige spekter, vet ikke helt hvor jeg var da dette ble bestilt, men vår blir det iallefall.

Pickles Thin Organic Cotton. Fargene er Morgenhimmel, Korall og Rosehage.

Den fine skålen er fra Figgjo og den fikk jeg i julegave av en bestevenninne.

8 kommentarer:

 1. Det er noe med vårfarger for tiden, tror jeg! Jeg blir sugen på å bruke både bomull og strikke lette sommertopper! :) Skal bli godt når varmen kommer igjen, løvet popper grønt frem og fuglene kvitrer! Ha en god uke videre og snart helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sukk, ja - det blir tider :) God helg snart du og!

   Slett
 2. Fine farger! I dag var det faktisk skikkelig vårfølelse her hos meg - med sol og blå himmel og skaresnø, kanskje det blir vår i år også, etter en laaang og kald vinter?
  Takk for kommentar inne hos meg! Nå fant jeg bloggen din også, og det var jo bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, høres ut som påskestemning! Så deilig - og så heldig du er som har SNØ! Den drar jeg til fjells for å finne i helga. Hyggelig at du fant veien hit :)

   Slett
 3. De nordsjømennene, ja. Bra de må holde seg vekk fra helikopterene når det er uvær :-S

  Fine farger :) Noen ganger må man bevege seg ut av sin egen lille boks, for å finne ut at man faktisk liker det man ser der ;)

  Jeg kjøpte fire nøster alpakkagarn på salg her om dagen, i en korallrødoransj-aktig farge. Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte flere, det hadde blitt en råkul genser til meg selv. Får se om jeg finner flere til ordinær pris, kanskje...

  Så fint å "se" deg her igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her var jeg igjen plutselig! Good to be back :) Korall genser høres kjempefint ut! Høres ut som det må handles inn mer.... Har du startet i ny jobb? Hils mannen (kult at de er blitt kolleger!)og god helg - så ses vi snart igjen her inne.

   Slett
 4. Deilige farger, fin "godteskål" :)
  Jeg har noe garn liggende av denne typen, som jeg ikke enda har landet på. Vet ikke hva det skal bli av det. Jeg får pønske videre ut over våren!

  SvarSlett
  Svar
  1. Deilig å ha noe liggende på lur! Jeg har begynt å leke med garnlageret mitt, gøy å oppdage fine ting etter å ha latt det ligge i fred en stund. God helg, og lykke til med pønskingen ;)

   Slett