torsdag 8. mai 2014

12MoK: april-rillerEn apriljakke som ikke ble fotografert før i mai, og sikkert blir liggende til juni før vi får somlet oss på barselsbesøk... En rillestrikket jakke fra Strikkede Babydrømmer, dobbel tråd Nøstebarn 2-tråds merino, størrelse 9-12 måneder til en liten som kan holde varmen inni den til høsten. Nokså nøyaktig 100 gram gikk med, og det er SÅ fint når enda en reste-hespel er blitt til noe fint! Oppskriften var i grunnen ikke noe hokus pokus - men det er rart med det, av og til kan selv det enkleste klusses til på alle mulige vis, og sjelden har jeg kommet ut av tellinga, strikket feil og rekt opp de siste radene så ofte. Ekstra godt da når alle deler er strikket og sydd sammen. Til syvende og sist ble den jo ganske søt, og garnet strikker jeg gjerne med igjen.

Her har våren så langt vært utrolig fin med masse sol og varme, men nå er det tilbake til den mer vanlige grå og våte himmelen - nesten litt deilig, det passer godt til strikking og ferdigstilling av en bunke prosjekter som ligger i forskjellige stadier i veska. God helg, den er rett rundt hjørnet!


14 kommentarer:

 1. Næmmen så søt den var :) Ha en god helg, hilsen Beth

  SvarSlett
 2. Åh, den var utrolig fin! Herlig farge, ble litt botanisk preg over den synes jeg (og det har jeg litt dilla på for tiden) og det passer jo fint nå om våren :)

  Grått vær er fint til ferdigstilling synes jeg også, bare så synd at man (jeg i alle fall) blir så trøtt av dette gråværet ... Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Botanisk, det var fint :) Enig i gråvær og trøtt... Mååå bare få strikket ferdig en gave!

   Slett
 3. Kjempefin liten jakke!! :-)

  SvarSlett
 4. Lekker jakke! Tror ikke jeg har sett denne før.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha - det er en veldig fin bok :)

   Slett
 5. Så fin farge. Vårgrønn! Gøy å se noe ferdig fra en utrolig fin bok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Mye å ta av i den boka... :)

   Slett
 6. Dette var en vakker jakke, jeg har ikke sett mønsteret før. Jeg liker fargen!

  SvarSlett
 7. Nydelig farge til en supersøt jakke! Bedre sent enn aldri, men kanskje ikke til babyplagg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, nei du sier noe der... Jakken er heldigvis i str 6-12 mnd!

   Slett