mandag 2. juni 2014

sukkertøyrumpe

Har lenge hatt lyst til å bli kvitt restene etter den hippe hagejakka mi - og på en hjemme-alene-dag ble deler av det evinnelige bommulsgarnet til en sukkertøystripete sommerbukse til jenta på snart ett.
Selv med så mange rosa striper syns jeg faktisk den ble litt guttete - men, den var tydeligvis behagelig på og ikke til hinder i den stadige oppdagelsesferden som pågår hvert våkne minutt. Og selv om den er sukkersøt så er den litt rampete og kul og, akkurat som hun som er inni. Og - om noen har tips til å få klare bilder av sånne små troll som er i bevegelse k o n s t a n t, så tas de imot med takk!
Pocket playsuit fra ministrikk.no (for anledningen uten lommer), strikket i 110 gram Pickles Thin Organic Cotton (som jeg i grunnen ikke syns er tynt i det hele tatt), på pinne 4, maskeantall som størrelse 6 mnd, og lengdemål som størrelse 1 år.

Har fortsatt garn igjen. Fortsettelse følger.


17 kommentarer:

 1. Knallfin! Eneste trikset mitt er å holde inne fotoknappen på iPhone så du tar flere bilder etter hverandre, da får du kanskje et eller to fine ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, frk :) Det var faktisk holde-inne-knappen jeg brukte, og selv om de jo er søte på alle bildene på sitt vis, så var det jammen ikke en stor prosentandel som kunne brukes haha! lykke til med barnehage!!!

   Slett
 2. Tøff jente på oppdagelsesferd!

  SvarSlett
 3. Hihi, flere enn meg som reagerer på navnet på garnet, det er ikke spesielt tynt, nei.

  Koselig lekedrakt.

  SvarSlett
 4. Så fint det ble! Måtte klikke meg inn og se på den hippe hagejakka også, og den var da riktig lekker, men jeg kjente meg også igjen i beskrivelsene av hvordan det EGENTLIG er å strikke med bomullsgarn (og eventuelt følge en pickles-oppskrift, noen ganger skjønner jeg virkelig ikke måla der i gården, det blir enten så langt eller så bredt.. Er kanskje bare jeg som er best på frihåndstrikking!)
  Ingen fototips her i gården, dessverre :)
  Men fikk litt inspirasjon til å kaste meg over mitt eget bomullstrikketøy igjen.. Det blir enten putetrekk eller kjøkkenhåndkle! Kluter er også fint å strikke av bomull har jeg skjønt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjemmestrikkede bomullskluter slår enhver butikk-klut ned i støvlene! Men akkurat dette garnet egnet seg ikke så godt... Så da måtte jeg finne på noe annet, heldigvis nesten brukt opp nå ;) Lykke til med ditt!

   Slett
 5. Herlig og sommerlig restegarnsprosjekt! Jeg har også Pickles ikke-så-tynne bomull til en hipp hagejakke liggende. Ble aldri venner med det garnet, og noen hipp hagejakke fikk jeg aldri. Men det holdt seg fint i sommergenser til sønnen som jeg strikket, selv etter mange vask, så jeg skal ikke snakke det helt ned. Som dere er inne på over her, er det sikkert supert til klutstrikk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den der hippe hagejakka var lang som et vondt år å strikke... Men gøy å høre at garnet holder seg godt i vask, det kan komme fint med nå som jeg har brukt det til et barneplagg :)

   Slett
 6. Åh, for en nydelig variant av playsuiten!

  SvarSlett
 7. Det er så kjekt med modell inni! Alt kommer mer til sin rett, og denne var kjempesøt!

  Klem

  SvarSlett