onsdag 17. oktober 2012

teststrikk!

Jeg skal teststrikke denne fine jakka som Matilde Skår har funnet opp. Den strikkes i Heilo fra Dale Garn og på pinne 4, så det kan vel ikke være så altfor uoverkommelig? Og så blir det intensiv trening i å strikke vrangt på armene. Min jakke blir en slags sjøgrønn, fargekode 6642, handlet på Kreaktiv på Kvadrat.Såvidt igang, der altså.

6 kommentarer:

 1. Fin farge! Blir spennende å se jakka di, har sett den inne på bloggen til Matilde og den ser bra ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg veldig til å prøve den, tror den kan bli kjempefin sammen med noen av de klærne som snart er litt for kalde å gå i... Lover å dele når jeg er i mål ;)

   Slett
 2. Morsomt at du teststrikker - tror den blir flott, men forstår godt at det er litt nytt å strikke vrang på ermene.

  PS hyggelig med kommentaren på min blogg, jeg svarer her da jeg ikke er 100% sikker om du får vite om mitt svar (holder på å teste den del av bloggen akkurat nå)

  Heidi
  wool-rocks.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar! Det er i grunnen mye vrangt hele tida, men det bør kunne trenes opp :) Tror jeg... Og PS: det er mye jeg ikke er 100% sikker på i blogg-teknikken også må jeg si, det er en litt mystisk maskin! God torsdag til deg.

   Slett
 3. Spennende å teststrikke - gleder meg til å se resultatet. Fin jakke - la spesielt merke til flettestrikken på raglanfellingen :) Lurer på om det er vanskelig? Fortell, fortell når du er kommet så langt :)

  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Lurer også litt på om det er vanskelig ;) Men syns det var så fint at jeg måtte prøve! Lettet eller frustrert melding kommer her når jeg er kommet så langt.

   Slett