lørdag 8. mars 2014

12MoK: februarsett

I anledning lillesøster 30 år i dag: passelig vårvarmt pannebånd og pulsvarmere i Drops Alpaca. Gratulerer med dagen!
Pannebåndet har jeg funnet oppskriften på her hos Marion - jeg har strikket det litt bredere etter tips fra henne selv, og uten fôr siden det er vår i luften. Pulsvarmerne er inspirert av disse fra Purl Bee, men er strikket i dobbel perlestrikk for å matche pannebåndet. Jeg har også strikket kile til en kort tommel, jeg syns ofte det blir finest sånn. Begge deler er strikket med dobbel tråd Drops Alpaca fra garnlageret (fargen på¨det øverste bildet er mest riktig), på pinne tre, og det gikk med 55 gram til pannebånd og 65 gram til pulsvarmere.

I februar kom det faktisk ikke noe nytt garn i hus, og garnlageret ble slanket med 425 gram - til sammen har jeg da et halvt kilo mindre liggende enn da året startet. Det er ti nøster det, og det merkes faktisk i kurvene, selv om de ikke skal bekymre seg for å bli tomme på denne siden av sommeren...

15 kommentarer:

 1. Flott sett :) Mindre inn en ut er flott, da er det plass til flere flotte nøster ;)

  SvarSlett
 2. Så fint sett! Heldig lillesøster! Det høres deilig ut å ha slanket lageret såppass. For min del har jeg gått på en skikkelig garnsmell nå i mars og har gitt meg selv mye strikkejobb for å komme på riktig side igjen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, sånn kan det gå iblandt :)

   Slett
 3. Så fint sett du har strikket til søstera di! :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefin vår- og bursdagsgave!

  SvarSlett
 5. Kjemepfint pannebånd, og nydelig farge! Så flink du har vært som ikke har kjøpt noe garn i februar. Så flink var ikke jeg, til tross for at jeg ymtet frampå om en garnkjøpestopp for hele februar. Kremt, for å si det slik, det har gått så dårlig at jeg ikke engang tør å skrive om det på bloggen ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, nå ler jeg høyt. Noen hemmeligheter får man få lov til å ha ;)

   Slett
 6. For et flott februarsett! Det pannebåndet fikk jeg veldig lyst på selv:-) Må nok rote litt i garnlageret og strikke meg et slikt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har lyst på et selv og… Var fort gjort, så det er ikke umulig det blir ett til :)

   Slett
 7. Så kult pannebåndet ble!! Takk for link, hyggelig å se at pannebåndet brer seg :)

  SvarSlett