torsdag 13. mars 2014

vårrengjøring

Strikket en hvit og rosa lue i tynn alpakka. Alt for liten ble den. Ubrukelig.

Strikket en flamingo-vott i hvitt og grønt. EN, der altså. Skulle bli bursdagsgave til en venninne. I fjor. I forgårs hadde hun bursdag igjen. Blir aldri noe flamingovottepar på henne herfra.

Begynte på en hals i grusomt tjukt garn på vei til fjells - i påsken, i fjor. Fortsatt maksimalt halvferdig. Tydeligvis ikke et lystbetont prosjekt.

Rekke opp - rekke opp - rekke opp. Ingen flere uferdige prosjekter på langtidslagring. Frisk luft nederst i korgen. Bedre plass til det som lever et mer aktivt liv på pinnene. Fine nøster tilbake til lageret. Ah! Vår.
Har du lyst på litt vår i garnhyllene? Husk gi-borten her - fortsatt tid til å ta lodd!

10 kommentarer:

 1. Lurt! Så slipper det ligge og gnage på dårlig samvittighet for uferdig. Vekk med det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja - få det opprekt sier nå jeg :)

   Slett
 2. Det er ikke noe nederlag å rekke opp, derimot veldig lurt! Det er ikke alt vi begynner på som blir slik vi ønsker, og da kan vi like gjerne gjøre kort prosess. Mange ganger er det jo garnet som inspirerer oss til nye prosjekter, ikke halvferdige saker vi ikke har lyst til å strikke på.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Kjekt med litt opprydding i blant. Jeg er faktisk ganske flink til å fullføre, selv om det ikke blir som tenkt. Takler ikke opprekking, så det er nok derfor. Føles som bortkasta tid ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Opprekking sitter ofte svært langt inne her og, og noen ganger kommer jo lysten tilbake også - men denne gang var det en glede å få disse sakene bort :)

   Slett
 4. Deilig å rydde opp - her sitter det noen ufo-troll i skapet som jeg er usikker på om blir til garn igjen eller ikke.....litt vanskelig det der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke alltid så lett å bestemme seg (hverken for det eller annet) - men det skader jo ikke om det får ligge litt heller, noen ganger får man jo litt kick av å få det fullført og ;)

   Slett
 5. Så herlig følelse å rydde og rekke opp :) Ingen vits i at garnet ligger og ikke kan brukes til noe :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, nå kan det heller få bli til noe nytt og gøyere :)

   Slett